Fitt anya, boldog baba

bettiSzutter Bettina (edző)

8 évig voltam atléta. Aerobik és személyi edzőként közel 20 éve foglalkozom a fitnesz különböző csoportos irányzataival (dance és step aerobik, bodyArt, gerinc tréning, dinamikus jóga, kismama jóga).

Idén megszületett a kisfiam, és úgy éreztem, együtt jobb kocogni, mozogni. A Strollfit jelenleg a legideálisabb mozgásfoma számunkra, móka-kacagás, jókedv, kocogás.:-)

Egy tökéletes, egész testet átmozgató tudatos edzésprogram, ami bármikor végezhető, és kint lehetünk a szabadban!

 

oliviaTáncsits Olívia (edző)

A szüleim írattak be még 6 évese balettozni,hogy legyen egy kis mozgásom,nem is gondolták hogy később igazi szerelemmé válik.A tánc sokáig része volt az életemnek de az aerobik is nagyon foglakoztatott így elvégeztem a Fitness akadémián az aeroik otatói tanfolyamot és a Fight oktatóit.

Amikor terhes lettem a kisfiammal Milánnal olyan fitness termet kerestem ahol nem betegnek tekintenek,hanem rendes terhes tornát tartanak,annyira megtetszett hogy 27 hetes terhesen elvégeztem a terhes torna oktatóit Belényi Beánál,és igazi fitt kismamaként 3 héttel szülés előtt levizsgáztam.

Szülés után nem volt kérdés hogy megyek mozogni mihelyt lehet 6 hét után már mentünk is baba-mama tornára.Azóta is együtt járunk edzeni a kisfiammal(már tornagyakorlatokat csinál itthon)

+36 20 559 3513

 

noriBorsos Nóra (edző)

Mindig is az életem része volt a sport,gyerekkoromban nagyon sok mindent kipróbáltam a tornától kezdve egészen a versenytàncig,ami a legnagyobb szerelmem lett 8 éven keresztül. Nagyon sok versenyt nyertem,imádtam!

Aztàn az iskolai tanulmányaim miatt választás elè állított az élet,és sajnos a táncos korszak véget ért! Ezután a mozgás egyre jobban hiányzott az életemből,és ekkor jött az aerobik...mar 10 éve heti többször is tornàzom amikor csak tehetem, ezenkívül rendszeresen futok is szabadidőmben. A legszivesebben a szabadban teszem ezt mert nagyon kikapcsol.

Ezért is tetszett meg az ötlet ...a babakocsis futàs,mert ez is egy szabad levegőn végezhető sport,ami feltölti,és kikapcsolja a mindennapokból az édesanyàkat. Az aerobikot annyira megszerettem,hogy most màr én is edzőkènt dolgozom,szerintem a legjobb dolog az,hogyha olyan munkád van amit szívből csinálsz,mert így a maximumot hozhatod ki magadból és ezt a külvilág is észreveszi rajtad. Egyébként boldog èdesanya vagyok ....van egy 5 éves tünemènyes kisfiam,aki imádja a sportot ,nagyon sokszor tornazik és most mar fut is velem,de ez érthető hiszen amíg a pocakomban volt,a 9 hónap alatt is végig mozogtam. Szeretnèm ha az edesanyàknak szülès utàn is öröm lenne a mozgàs!

+36 70 601 0828

fuss baba logo