Fitt anya, boldog baba

gabi fotMikor a második kisfiammal Bercivel várandós lettem, elterveztem, hogy a szülés után majd babakocsival lejárok a közelünkben lévő sportpályához, viszek magammal súlyokat, gumikötelet meg egyéb eszközt és ott fogok tornázni. Gondoltam, hogy majd biztosan fognak hozzám csatlakozni kismamák a babáikkal és együtt sportolhatunk.

1 hónappal Berci megszületése után találkoztam a Fuss babakocsival mozgalommal, valamint a strollfit edzésformával, és nagyon fellelkesedtem. Olyannyira, hogy még aznap este írtam Fruzsinak a mozgalom "édesanyjának", hogy itt vagyok, szeretnék csatlakozni, csapatot építeni a II. kerületben és majd edzést is tartani, lévén, hogy van fitnesz edzői végzettségem is.

A strollfit azonban még ismeretlen volt számomra, ezért elkezdtem járni Nóri óráira. Miután említettem neki, hogy szeretnék én is ilyen órákat tartani a jövőben, már az első órán nagyon kedvesen beavatott az edzésmódszer részleteibe, milyen feladatokat és hogyan kell végezni.

Az első órán még csak én voltam, de a másodikon már hárman voltunk, a további órákon pedig egyre többen lettünk. Motivált mindenkit, hogy sokan vagyunk, együtt mozgunk. Emellett jókat beszélgettünk, és nem utolsó sorban fogadtuk az elismerő pillantásokat és gratulációkat a szigeten futóktól :) A Facebookon lévő zárt csoportunk rendkívül aktív tagokból áll, örülök, hogy a tagja lehetek. Igyekszem a lehető legtöbb rendezvényen részt venni, hogy minél többünket megismerjem személyesen. Tanúsíthatom, hogy születtek és születnek folyamatosan új barátságok a csoportban. Együtt mozgunk kisgyermekeinkkel, kiknek egyúttal példát is mutatunk!

...és hogy közben még mi is fogyunk, izmosodunk csak hab a tortán :)

fuss baba logo